DESPRE COMPANIE

DESPRE COMPANIE

ARTA FIER DAMASCHIN a fost infiintata in anul 2004 si are in componenta ei oameni cu peste 20 ani de experienta in domeniul fierului forjat.

ARTA FIER DAMASCHIN produce o gama larga de obiecte din fier forjat, de la simple piese si ansamble pana la ornamente, gratii, balustrade, scari de interior si exterior, mobilier de interior si exterior, fier amprentat , etc.

Deasemenea se pot realiza la comanda orice model de fier forjat, si totodata putem restructura lucrari vechi din fier forjat fara a le afecta forma si structura lor originala.

Pentru produsele din fier forjat, ARTAFIER DAMASCHIN imbina tehnologia de ultima ora cu tehnicile traditionale de prelucrarea a fierului forjat, astfel incat calitatea acestora se ridica la nivel de arta, arta fierul forjat.

Datorita acestei imbinarii de tehnici cat si a pasiunii pentru munca noastra am reusit sa dovedim o buna prestanta in domeniul fierului forjat.

In prezent ARTAFIER DAMASCHIN cauta colaboratori in domeniul fierului forjat, aceasta oportunitate este deschisa tuturor celor care sunt in domeniul fierului forjat si nu numai.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

 

PROTECTIA MARCII SI A MODELELOR

certificari2001

 

CERTIFICARI ISO

9001 en 9001 14001 en 14001