Fier forjat Bucuresti

Fier forjat Bucuresti
20 martie 2018 Comentariile sunt închise pentru Fier forjat Bucuresti Productie fier forjat Citu Adrian

Fier forjat Bucuresti

a fost infiintata in anul 2004 si are in componenta ei oameni cu peste 20 ani de experienta in domeniul fierului forjat bucuresti .

ARTA FIER DAMASCHIN

produce o gama larga de obiecte din fier forjat in bucuresti, de la simple piese si ansamble pana la ornamente, gratii, balustrade, scari de interior si exterior, mobilier de interior si exterior, fier amprentat , etc.

Deasemenea se pot realiza la comanda orice model de fier forjat, si totodata putem restructura lucrari vechi din fier forjat fara a le afecta forma si structura lor originala.

Pentru produsele din fier forjat, ARTAFIER DAMASCHIN imbina tehnologia de ultima ora cu tehnicile traditionale de prelucrarea a fierului forjat, astfel incat calitatea acestora se ridica la nivel de arta, arta fierul forjat.

Datorita acestei imbinarii de tehnici cat si a pasiunii pentru munca noastra am reusit sa dovedim o buna prestanta in domeniul fierului forjat in Bucuresti .

In prezent ARTAFIER DAMASCHIN Bucuresti

cauta colaboratori in domeniul fierului forjat, aceasta oportunitate este deschisa tuturor celor care sunt in domeniul fierului forjat si nu numai.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Tags
Despre Producator